Stängsel för solcellspark eller vindkraftspark

Stängsel för solcells- och vindkraftsparker

Skydda din investering

Skydda din solcellspark eller vindkraftsanläggning från obehöriga personer, djur och olyckor. Ett stängsel kan användas för att markera gränser och för att ge en visuell avgränsning av området med solceller och vindkraftverk.

Vilka typer av stängsel för solcells- och vindkraftverksparker finns det?

Stängsel och Montage Sverige AB erbjuder rådgivning, montering och underhåll av stängsel för både solcellsparker och vindkraftsparker.

Vi har lång erfarenhet och allt material och all utrustning som behövs för att ge dig ett färdigt stängsel som uppfyller de krav och funktioner som ställs på ett stängsel för både solcells- och vindkraftsparker.

Vi monterar flera olika varianter av stängsel för solcells- och vindkraftsparker, allt från ett mer klassiskt industristängsel till ett stängsel av tryckimpregnerade stolpar och viltnät, som ger ett mer naturligt intryck.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och rådgivning om vilken variant av stängsel som kan vara lämplig för din solcells- eller vindkraftspark.

stängsel och grind för solcellspark

Osäker på vilket stängsel som passar din solcellspark?

Vi har många års erfarenhet av att bygga staket, så tveka inte att höra av dig på +46 70 879 77 27 eller fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig!

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt