nymonterat fårnät

Stängsel för getter

Att hålla getter på rätt plats och skydda dem från rovdjur kräver ett robust och säkert stängsel. Hos Stängsel och Montage erbjuder vi specialdesignade stängsel för getter som garanterar trygghet och säkerhet för dina djur, samtidigt som de är lätta att installera och underhålla.

Varför Stängsel för Getter är Viktigt

Getter är kända för att vara skickliga klättrare och utforskare, vilket innebär att ett vanligt stängsel kanske inte är tillräckligt för att hålla dem inne. Ett stängsel för getter måste vara starkt, högt och säkert för att förhindra att getterna rymmer och utsätter sig själva för fara. Våra stängsel är utformade med dessa behov i åtanke och erbjuder den perfekta lösningen för gethållning.

Olika Typer av Stängsel för Getter

Det finns flera olika typer av stängsel som passar för getter. Vårt sortiment inkluderar både trådstängsel och nätstängsel, som är tillverkade av hållbara material för att stå emot både väder och getter. Vi hjälper dig att välja rätt typ av stängsel baserat på dina specifika behov och förutsättningar på din gård.

Montera stängsel för Getter

För att ditt stängsel ska hålla länge och fortsätta att vara effektivt, är regelbundet underhåll viktigt. Kontrollera regelbundet att det inte finns några skador eller försvagningar i stängslet. Reparera eller ersätt skadade delar omedelbart för att säkerställa att dina getter inte kan rymma och att rovdjur inte kan ta sig in.

Behöver du hjälp att montera staket till getter?

Vi har många års erfarenhet av att bygga staket, så tveka inte att höra av dig på +46 70 879 77 27 eller fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig!

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt